Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Dogodki SPOROČI DOGODEK
Planinsko društvo Ogledov: 825    

 Tabor v Chamonixu, Francija


Kdaj: 13.07.2024
Zaključek: 18.07.2024
Lokacija: Chamonix, Francija
Vodja akcije: GDPR

V sklopu praznovanja 70. obletnice našega društva, bomo v mesecu juliju organizirali tabor v Chamonixu. Tabor bo potekal med 13. 7. 2024 in 18. 7. 2024 (5 nočitev). Najeli bomo apartmaje, strošek namestitve pa sofinancirali.
Spletna prijava je možna do: 31.05.2024
Spletna prijava ni več možna!
Spletna prijava na dogodek je možna le za prijavljene člane APD Kozjak.
Na dogodek se lahko neprijavljeni ali nečlani APD Kozjak Maribor prijavijo tako, da pošljejo e.sporočilo na naslov: pd@kozjak.org
Načeloma strošek namestitve varira glede na število prijavljenih, a računamo, da ne bo presegal 200 € po osebi. Glede transferja se bomo dogovorili, ko bo znano število prijavljenih.

V želji, da se zberemo članice in člani iz vseh odsekov in sekcij, ter vseh generacij od mladih do malo manj mladih našega Kozjaka, vas lepo vabimo, da se udeležite tabora - tudi če si včasih bil/a "ful" aktiven/a in sedaj nisi ravno "not", si primeren/a kandidat/ka za ta tabor, saj Chamonix ponuja obilico akcije in dejavnosti za vsakogar.

Chamonix nam omogoča odlično izhodišče za vse aktivnosti s katerimi se društvo ukvarja (alpinizem, plezanje, pohodništvo, kolesarstvo) in prepričani smo, da lahko vsak najde nekaj zase. Društvo ne bo posebej organiziralo aktivnosti, vas pa vabimo, da se povežete med seboj in se predhodno dogovorite za aktivnosti.

Organizacija tabora je pogojena s stroški rezervacije nastanitve, zato je ob prijavi potrebno na društven račun nakazat 100 € akontacije (TRR: SI56 0417 3000 0732 544, Nova KBM d.d.)

Rok prijave je 28. 4. 2024.

Vse dodatne informacije lahko dobite na rednem četrtkovem društvenem sestanku ali na info@kozjak.org.

Lep pozdrav,
APD Kozjak Maribor


Če smo v naši zbirki pozabili na kakšen važen dogodek ali bi želel(a) kakšnega dodati, to sporoči na e-naslov: info@kozjak.org

Prihodnji dogodki

Prikaži več dogodkov

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji