Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Novice > Alpinistični odsek OSTALE NOVICE
Ogledov: 428      

 Alpinistično-plezalni večer


Dodano: 26.01.2024

Vabljeni na slovesno podelitev priznanj najuspešnejšim v alpinizmu, športnem plezanju in turnem smučanju v letu 2023, ki bo 1. februarja 2024 ob 18.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, na sejmu Alpe-Adria. Prireditev bo obogatena z alpinističnimi in plezalnimi kratkimi filmi, pred njo pa bo predavanje alpinistke Anje Petek.

Člani registriranih alpinističnih, športnoplezalnih in turnosmučarskih klubov oz. odsekov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se obvezno prijavite prek spletnega obrazca do vključno ponedeljka, 29. januarja 2024. Drugi se lahko dogodka udeležijo z vstopnico, ki jo kupijo na blagajni sejma.

Vabilo

Prijavnica

Toplo vabljeni na predavanje Anje Petek, najuspešnejše slovenske alpinistke 2021 in 2022, ki se odlikuje z močno voljo, tehnično dovršenostjo in strastjo do gora, ki je zanjo način življenja. Predavanje bo v četrtek, 1. februarja, ob 17. uri na sejmu Alpe-Adria na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, sledila pa bo podelitev priznanj najuspešnejšim alpinistom, športnim plezalcem in turnim smučarjem leta 2023.

Predavanje Anje Petek

Komentarji - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več novic

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji