Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Planinsko društvo MOGOČE TE ŠE ZANIMA
Ogledov: 361    

 Članarina 2024

SPLETNA VČLANITEV V PLANINSKO ZVEZO SLOVENIJE

1. Spletni naslov članskega portala je https://clanarina.pzs.si.

2. Za včlanitev je potrebno najprej potrditi sprejem splošnih pogojev. To naredite s klikom v siv kvadratek v modrem polju, hkrati se spodnji gumb »NADALJUJ« obarva modro. S klikom nanj pridete v naslednji korak.

3. Stari člani, torej kdor je bil član PZS v preteklih letih, z vnosom številke članske izkaznice in priimkom (brez imena, bodite pozorni na šumnike) poenostavite naslednje korake. Po vnosu podatkov v vnosni polji pritisnite najprej gumb »Uporabi stare podatke«.
Če jih želite res uporabiti, nato kliknite še na zelen gumb »Uporabi te podatke«. Vsi vaši podatki se bodo tako naložili iz članske evidence – v naslednjih korakih jih zato le potrdite oz. po potrebi popravite.
Novi člani, torej kdor ni bil član v preteklih letih, izberete gumb »Postani član«.

4. V kolikor imate promocijski kupon ali če ste članarino plačali na bencinskih servisih Petrol, vnesite kodo v vnosno polje. Kodo morate obvezno potrditi s klikom na gumb »Preveri«.

5. Izberite ustrezno vrsto članarine. V primeru družinske članarine izberite število vseh članov družine. Za družinske člane se štejejo, poleg staršev, še mladi do vključno 26. leta, ki niso zaposleni ali so brez lastnih dohodkov, ter osebe, ki jim je odvzeta poslovna sposobnost (OPP) in so člani družine.
Za družino se šteje mati, oče in otrok ali mati samohranilka ali oče samohranilec z vsaj enim otrokom.
Družinskega popusta ne morete koristiti zgolj za dve odrasli osebi, niti ne za zgolj dva otroka.

6. Izberite planinsko društvo ali klub (Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor). Le tega namreč morate izbrati, saj smo člani PZS primarno člani enega od društev, ki je član zveze.

7. V naslednjih dveh korakih morate vnesti vaše kontaktne in osebne podatke.
Datum rojstva izberete s klikom na zapis, nato pa poiščete ustrezno leto, mesec in dan. S tem se vam bo samodejno posodobil prikaz možnih članarin dan. V primeru, da želite (zaradi kakršnih koli vzrokov) naročiti novo izkaznico, izberete ustrezen razlog za naročilo nove izkaznice. Nova izkaznica stane 2 €, znesek bo prištet znesku članarine.
 
V primeru družinske članarine, lahko poenostavite vnos podatkov družinskih članov – v vnosno polje vnesite številko članske izkaznice člana in v ustrezno vnosno polje še priimek. Nato kliknite na siv gumb z vprašajem v krogu. S tem bodo naloženi že znani podatki. V kolikor članarino plačujete prvič, lahko postopek poenostavite s klikom na gumb »Kopiraj naslov in mail nosilnega člana« - s tem vam ne bo potrebno vpisovati naslova in elektronskega naslov še enkrat.

V naslednjih korakih najprej preverite pravilnost izbranih članarin. V kolikor najdete napako, se lahko enostavno vrnete na kateri koli prejšnji korak, ne da bi s tem izgubili že vpisane podatke.

V primeru težav lahko kontaktirate elektronski naslov clanarina@pzs.si.


 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji