Planinsko društvo
Alpinistični odsek
Športno plezalni odsek
Mladinski odsek
Planinska sekcija Vinarje
Sekcija veteranov
Turnokolesarska sekcija
Akademsko planinsko društvo Kozjak Maribor   
novice koledar fotografije forum video članki kontakti
ISKANJE
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

Pridobi geslo
Domov > Notičke Ostale notičke
Ogledov: 402      

Tabor v Chamonixu, Francija


Dodano: 09.04.2024

V sklopu praznovanja 70. obletnice našega društva, bomo v mesecu juliju organizirali tabor v Chamonixu. Tabor bo potekal med 13. 7. 2024 in 18. 7. 2024 (5 nočitev). Najeli bomo apartmaje, strošek namestitve pa sofinancirali.

Načeloma strošek namestitve varira glede na število prijavljenih, a računamo, da ne bo presegal 200 € po osebi. Glede transferja se bomo dogovorili, ko bo znano število prijavljenih.

V želji, da se zberemo članice in člani iz vseh odsekov in sekcij, ter vseh generacij od mladih do malo manj mladih našega Kozjaka, vas lepo vabimo, da se udeležite tabora - tudi če si včasih bil/a "ful" aktiven/a in sedaj nisi ravno "not", si primeren/a kandidat/ka za ta tabor, saj Chamonix ponuja obilico akcije in dejavnosti za vsakogar.

Chamonix nam omogoča odlično izhodišče za vse aktivnosti s katerimi se društvo ukvarja (alpinizem, plezanje, pohodništvo, kolesarstvo) in prepričani smo, da lahko vsak najde nekaj zase. Društvo ne bo posebej organiziralo aktivnosti, vas pa vabimo, da se povežete med seboj in se predhodno dogovorite za aktivnosti.

Organizacija tabora je pogojena s stroški rezervacije nastanitve, zato je ob prijavi potrebno na društven račun nakazat 100 € akontacije (TRR: SI56 0417 3000 0732 544, Nova KBM d.d.)

Prijave zbiramo na naši strani.

Rok prijave je 28. 4. 2024.

Vse dodatne informacije lahko dobite na rednem četrtkovem društvenem sestanku ali na info@kozjak.org.

Lep pozdrav,
APD Kozjak Maribor

Komentarji - vidni samo prijavljenim!

Prikaži več notičk

 
 
Oblikovanje, zamisel in izdelava: Bran©o   Gostujemo pri: MojStrežnik.com
Zadnji komentarji